måndag, januari 25, 2010

Svarta hål i tidväven och universum??

Hm. Satte mig vid datorn för att skriva ett hyfsat kort (nåja) blogginlägg (det föregående) och sedan skulle jag hugga tag i lite arbete. Vips så var 1½ timme försvunnen?! Dessutom är följesedel och returadresslapp från det paket vi fick i början av förra veckan spårlöst försvunnet. Typiskt, då ett av plaggen inte passade B. Någonstans ligger ju dessa papper, men var är "någonstans"?? För de flyger knappast omkring i luften, så mycket är jag säker på. Jag har letat på de normala ställena där kvitton och "bra att ha papper" brukar samlas. Och det intressanta, som jag varit med om tidigare, är att när jag ger upp letandet ett par dagar så materialiseras det eftersökta igen som genom ett trollslag. Är det konstigt att jag funderar över om det finns små svarta hål i mitt universum?

Redigerat 20.44:
Hm. När jag för tredje gången rev igenom samma hög, den här gången mer strukturerat (en av lärdomarna igår var att det är bra att ha en PLAN - då kunde t.o.m Hampus göra en slalomingång från min högra sida), hittade jag ett ihopvikt papper. När jag vek upp det var det - den försvunna följesedeln. "Inuti" den låg så klart returadresslappen... Nu kanske jag kan finna sinnesro nog att göra en insats med de två jobbdokument jag skulle läsa ikväll...!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ha ha! Tur att du hittade lapparna!! Det är då man önskar att man hade en stor anslagstavla att spika upp dylika nyttigheter på...