tisdag, juni 22, 2010

Slalomingång, muffins och hälso(?)fil

Igår kväll gjorde vi inte många knop hemma får jag erkänna... Sviterna av nattliga jaktäventyr slog till.

En insats på valpträningsområdet gjorde jag i alla fall; satt upp 4 slalompinnar på gräsmattan och tränade ingångar med Lazer. Försöker att jobba på ett så operant vis som möjligt (jag funderar fortfarande på om jag ska klicka in honom - framför allt med tanke på att jag i fria följet kommer att ha svårt att själv se om positionen är bra, kan det ju vara bra att kunna sätta klickern i näven på någon träningskamrat), så att han ska klura ut själv vad de där pinnarna handlar om. Det börjar så smått verka som att tioöringen håller på att ramla ner! Vi höll inte på någon lång stund men nu lät jag pinnarna stå kvar - husse klippte gräset i söndags så det borde inte vara aktuellt de närmaste dagarna. Tänkte fortsätta traggla höger-ingångar med Otto också och då räcker 4 pinnar långt.

Sen provsmakade vi de halvt havererade muffinsen och de var helt OK även om formen var "så där"! Goda var de i alla fall. Nu har jag provat och lärt mig... (Muffinsplåt var ordet, som sagt)

I helgen när vi var och handlade köpte jag ett paket Verum hälsofil. Det ska ju vara så bra för magen, enligt reklamen... Men efter att ha ätit den till frukost 2 dagar på raken börjar jag undra. Min mage verkar INTE gilla den! Kollade runt lite på nätet och det verkar vara fler som har samma problem. Eftersom jag misstänker att jag har lite problem med laktos så köpte jag t.o.m den laktosfria varianten, så är den biten i alla fall utesluten. Nä, den produkten får jag göra som Sverker i Plus brukade göra med saker: I soptunnan!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag brukar helt sonika ställa ner muffinsformarna i muffinsplåten = mindre disk. Inte vågat testa att hälla smeten rakt i låten ännu...

Bibbi sa...

Det är precis så jag tänker - ställa formarna i plåten!! Verkar väldigt kladdigt att hälla smeten i hålen, och jobbigt att diska.