onsdag, maj 25, 2011

Har hela världen blivit galen....?

Vissa dagar börjar man undra. Först är det en person som på Facebook klippt ut en sak jag skrivit och lagt in på sin egen logg med en "åthutning" till mig att så får man minsann inte skriva. Citat som är ryckta ur sitt sammanhang tycker jag generellt illa om man att göra på det sättet tycker jag är helt uppåt väggarna. Det finns något som kallas Netikett och att lägga ut saker som jag själv skrivit i ett forum där bara de jag själv valt kan läsa, till beskådande av en massa annat folk, är inte OK. Även om jag står för mina åsikter i ärendet ifråga. Naturligtvis har man valt att misstolka åsikterna, dessutom.

Härnäst var det en funktionär till tävlingen på söndag som kanske inte kan...

Och så ringer ytterligare en funktionär och det samtalet blev väldigt märkligt. Vi är liksom många som kommer att ha hundar med oss som vi måste se till att rasta under dagen... Jisses...

Positivt de senaste dagarna då:
Ytterligare ett godisspår åt liten svart hund i måndags och det börjar nog ramla ner en pollett, en bit gick han klockrent i spåret.

Gårdagens agilitypass med Otto gick riktigt bra, det som gick åt pipan var mitt fel. "Great dog, shame about the handler"...

Jobbet igår o idag har flutit på bra. DET är inte precis varje dag det gör det så det känns ju inte så dumt när det händer. :-)

Inga kommentarer: