söndag, maj 15, 2011

Söndag kväll igen, hur nu det gick till?

I onsdags gjorde jag då ett litet avbrott från hunderiet och var ute på en "tura" med några arbetskamrater. "Tura" är vad man göra när man hoppar på lämplig färja i Helsingborg och sätter sig i restaurangen och äter, utan att stiga av i Helsingör... Lite speciell företeelse. Det var i alla fall gott och trevligt.

I torsdags var det "åter på klubben" för att få iväg PM till lydnadstävling.

I fredags ramlade jag ihop i solstolen när jag kom hem från jobbet. Att sitta stilla och vara totalt overksam i närmare en timme är inget jag gör ofta, så det var nog välbehövligt. Vindens sus, fåglarnas kvitter - och så E4an i fjärran... Lite bökigt var det dock att 2 hundar gärna ville sitta i knäet, samtidigt.

Igår var det spårträning på programmet. En stor ros till min käre sambo som fixade kanonfin mark!! Den ska vi vara rädda om. Lazer spårade som vanligt i ett tempo närmare 190, trots att spåret nu fick vara 200 meter och 60 min gammalt. Jag hade fullt sjå att hänga med och trassla ut mig ur diverse trädstammar - och då spårar jag fortfarande i koppel, just för att minska slåendet över spåret. Jo hejsan, det verkar ju funka - inte... Nästa gång ska jag nog faktiskt prova att lägga lite korvspår. Det kan ju knappast bli sämre i alla fall.

På vägen hem stannade jag till på klubben och tränade lite slalom, staket och balansbom med Otto.

Sen blev det hatobjekt: Shopping-dax. Hade en ganska lång lista på saker jag faktiskt behövde köpa så det blev en tur till Väla köpcentrum med omnejd, bl.a. Rusta och Ikea. På Ikea lyckades jag köpa bara det jag skulle dvs kom ut med 3 saker. Bra jobbat. :-)

Idag blev det en välbehövlig "sanering" av hemmet på förmiddagen, sen har det varit allmänt pyssel hemma + promenad med hundarna och husse. Förra helgen kom grönsaksfröerna i jorden, den här gången var det dags för dahliorna att bli uppväckta ur vinterdvalan...

Det drar ihop sig till agilitytävling på klubben också, förutom lydnadstävlingen jag nämnde innan, så vi har lite pyssel med det här hemma. Husse har snickrat funktionärsschema och tidsschema de senaste dagarna. Pust...

Inga kommentarer: