lördag, januari 06, 2007

4 timmar på tåg...

... och 3 timmar möte. Det var min dag igår, i sammanfattning. Jag åkte alltså till Göteborg för att ha möte med SHUs freestylekommitté. Tågresan till Göteborg tar lite drygt 2 timmar och det var faktiskt första gången jag åkte tåg på Västkustbanan, insåg jag. En vacker sträcka för jag fick faktiskt se den i dagsljus på uppresan. Vi hade ett mycket bra möte i kommittén och det var helt klart värt resan. Nu ska jag "bara" skriva protokoll och lite annat också... Fick ju även se lite av MyDog, inte så mycket utställning men lite agility hann jag se och ett halvt varv bland försäljningsmontrarna hanns också med.

Nu blev det så att jag ska åka dit igen imorgon, så då siktar jag på att handla lite...

I torsdags var vi iväg och tränade lydnad "hela familjen" dvs jag med Hampus och B med Otto. Det känns som att det börjar lossna lite i det här med att ha andra hundar som störning. Det var verkligen "fullspikat" på plan eftersom det var "Rallylydnad" och därmed gott om folk o hundar på klubben. Vi får se om detta är medicinen... På sikt får jag börja jobba med kommenderingarna också men innan det blir nåt tävlat måste vi träna in rutan och jag tänkte inte tävla förrän tidigast i april i vilket fall som helst. Jobbar just nu med targetplatta och att skicka "framåt" till den. RAKT framåt alltså. Igår var detta lite svårt för Hampe. Jag misstänker att jag måste skaffa en VIT target för han har nog svårt att se den röda när det är elljus verkar det som. I synnerhet som det är ett ganska litet plastlock.

Idag har det mest varit städning, hundpromenader och lite annat "småplock" på agendan. Sånt där som "måste" göras...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska "Sveriges sämsta shoppare" shoppa? Vi får väl se hur välfyllda påsar du har imorgon. Jag är känd för att kunna shoppa loss ordentligt och ändå hade jag bara med mig en liiiten påse hem... ;-)