söndag, januari 28, 2007

Datorfritt dygn!

Ibland så tar jag mig, mer eller mindre medvetet, ett datorfritt dygn. Har inte suttit vid burken sedan i fredags kväll någon gång dvs i praktiken handlar det om 1½ dygn som jag har avstått från detta beroendeframkallande redskap. Hm. Det är nog klokt att logga ut ordentligt någon gång ibland?!

Lillebrors mage har i alla fall stabiliserat sig, hans mat består nu av en blandning av fiskbullar, ris och vanligt torrfoder, och magen verkar säga "jatack" till detta. Så nu fasar vi väl ut dietmaten och hoppas att ordningen är återställd.

Det är nu riktigt urkasst väglag, snön har ju slaskat och så har det frusit på igen, och nu regnar det ovanpå detta... Ren isgata på sina ställen alltså. Att försöka ge sig på någon form av hundträning i detta väglag har jag "lagt på is" (hepp). Det får just nu räcka med promenader av varierande längd. Tänker inte riskera skador på varken mig eller hund... Igår var det visserligen riktigt kalasväder med strålande sol men eftersom slasket från i fredags frös på under natten till igår så var väglaget uselt redan igår.

I övrigt så är det som vanligt på helgerna, städa, handla mat... igår var det även födelsedagsfirande hos Bs syster på kvällskvisten. Eftersom Otto och Hampus var ensamma hemma så var vi inte kvar där mer än lite drygt 2 timmar. Hemmet var hyfsat intakt när vi återvände, det var en amaryllis som stod i fönstret ut mot framsidan som "gått hädan" men det kan lika gärna vara Hampes fel som Ottos. Och så var det en hundfilt som var lite "påsnuttad" men den börjar ändå bli så dålig så det är en tidsfråga innan den åker ut, så det var ingen katastrof.

Inga kommentarer: