onsdag, augusti 13, 2008

Bra genrep?!

Igår var det dags för ett träningspass med B&B igen. Vi började med att köra igenom hela programmet i lydnadstvåan med Hampus - med belöningar på lämpliga ställen. Han ska inte tro att det inte kan "komma nåt" bara för att någon står och kommenderar! Och ser man på - det gick riktigt bra, jag kände mig nöjd. Han t.o.m tjuvstartade på apporteringen!! Nu återstår att se hur det går på tävlingen på söndag. Håll gärna en tumme mellan 9.15 och 11.30 ungefär...

Även Bs hund B börjar bli "hyfsat" klar för tvåan, de flesta momenten sitter "nästan" men det behövs lite "puts" och det ska vi väl kunna hjälpas åt att få till!

Jag körde även lite med Otto - linförighet/fritt följ, läggande och inkallning. Han gjorde ta mig katten en 10-mässig inkallning, komplett med ingång och allt! Klämde även på en platsliggning på ca 1½ minut där jag gick in och belönade lugnt och stilla med en godbit efter första minuten. Rörde mig även lite som störning, inga problem.

Passade även på att fiska upp ett antal kopior på inbetalningar till agilitytävlingen och registrera in ytterligare ekipage när jag kom hem.

Idag bär det till Lund. Det är ett kringresande jobb jag har, ibland...

Inga kommentarer: