onsdag, augusti 06, 2008

En torkdag...

Idag har förtältet äntligen torkat. Uppehåll och lätt vind var medicinen. Dessutom är husse för tillfället på jobb i grannbyn, så han hade stuckit hem på lunchen och vänt på hela härligheten! Nu har det dock mulnat på igen och när jag var ute och sprang kom några regnstänk.

Arbetsdagen idag blev en telefondag... Gick igenom manualen jag höll på med igår med en kollega i ett av våra samverkande län - vilket var bra då han hittade några saker som "saknades". Vidare hade vi ett telefonmöte och planerade nästa veckas testaktiviteter. Och så jagade jag lite allmänna uppgifter... och vips så hade den dagen gått?!

Igår var vi hos veterinären med Otto, det var dags för vaccination och han har kliat sig lite i öronen + att jag tycker det luktar lite illa. Vet tyckte väl inte det var SÅ illa men lite rött var det så bättre att "mota Olle i grind"... Nu ska lillebror ha örondroppar 2 ggr/dag i 10 dagar.

Jag tror jags ska ta och ställa ut konerna på gräsmattan och köra lite "ruta" en stund nu. Man är ju inte sysslolös med hundar och hus... :-)

Inga kommentarer: