torsdag, mars 12, 2009

Allting är vitt, vitt, vitt

Ja, jag har använt den rubriken förut men den tål att återanvändas. Imorse var det 7 minus, sen gick solen upp och det blev en fin vårdag. Men sen mulnade det på... och på eftermiddagen började det snöa. URK! Jag som t.o.m - kanske överoptimistiskt - ställde ut några penséer i helgen! Dom fick flytta in i det påbörjade uterummet nu ikväll.

Det blev lite hundträning ikväll i alla fall - lydnad... Otto fick gå linförighet, göra lägganden och inkallning och ligga plats - ensam men med rätt mycket som hände runtomkring. Hampus fick ägna sig åt fritt följ och inkallning med ställande.

Min vurpa med inlämningsuppgiften har jag faktiskt fått svar på (skicka in det jag har om den bok jag har läst - "Den författaren är aldrig fel"... okej... intressant - kan man välja kurslitteratur?!) men det är mycket annat som är förvirrat på den kursen. Idag kom info om nästa uppgift ut. Enligt den ursprungliga kursplanen skulle den lämnas in i början av april. Nu står det plötsligt 14 mars?! Något irriterande. Eftersom det är rätt stökigt med jobbet just nu också så förhörde jag mig idag om vad som händer om jag hoppar av... Dessvärre går inte kursen på distans igen "inom överskådlig framtid" så jag får väl bita ihop och hoppas att det nu är vår lärare som gjort fel med inlämningstiden. Inte kul när det är så mycket otydligheter....

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter minst sagt som en rörig kurs. Hoppas frågetecknen rätar ut sig.