tisdag, mars 24, 2009

Liten sammanfattning

Ujuj, nu har dagarna rusat iväg igen. Bloggandet är onekligen en av de saker jag "prioriterar bort" väldigt tidigt när jag inte får tiden att räcka!

I lördags var det dags att kolla marker inför spårtävlingen i april. Markerna är väl fina men... i mitt tycke lite små? Ansvarig TL (jag har ju fortfarande inte hittat nån kurs så jag är biträdande nu igen) ska dock ut och titta på dem mer noggrannt säger h*n så vi får väl se vad vi kommer fram till. Det finns en plan B annars. Dessutom har vi, med en dryg vecka kvar av anmälningstiden, bara ett ekipage anmält i högreklass. Jag förstår inte riktigt "gnället" på att man blir bortlottad ständigt i spår, ifjol fyllde vi inte våra högreklass-tävlingar och i eliten tror jag vi tog in alla reserver vi hade. Vi har inte fullt i elit heller i år, så är det nån där ute som vill tävla och vet vilken klubb jag hör till så är det bara att anmäla sig...

Efter markkontrollen träffade jag tävlingssekreterarkollegorna som har hand om den biten vid tävlingen ifråga för att delge en del av de "nyheter" jag lärde mig när jag var på kurs i höstas.

Innan det hela var skogspromenaden undanstökad och efteråt var det bara att åka hem, köra dammsugare och packa väskan. På kvällen bar det nämligen av till Sthlm med tåg. Möte i SHUs freestylekommitté i söndags - ett bra och givande sådant tror jag vi är överens om som var där - och hem igen söndag kväll med flyget.

På tågresan upp ägnade jag mig åt mina studier och tanken var att knyta ihop säcken lite på flygresan hem. Men se det gick ju "så där" när jag lyckades slänga ner kursboken i den incheckade väskan. Blev en nervös timme innan jag kunde konstatera att det VAR där den låg. Mardrömsscenariot var ju "kvar på hotellet". Det börjar gå troll i den här kursen för min del?! Som om det inte var nog med detta var det planerat underhåll på kurssajten under helgen och jag tänkte skicka in mitt material från jobbet måndag förmiddag. Tror ni inte det blev kvar hemma... Nåja, nu stängdes inte uppgiften exakt kl. 11 tack o lov utan jag petade in mitt material igår kväll och ser man på - redan idag har det kommit feedback. Det rör på sig nu efter en trög start på den punkten. Än så länge håller jag näsan över vattenytan och blir godkänd. (Det finns bara 2 betyg - ig eller g)

Gårdagen gick rent jobbmässigt åt till diverse småplock, som så ofta på måndagarna. Det är telefoner som ska lämnas ut, mail som ska läsas och besvaras, felrapporter från fältet som ska läsas och besvaras, möten som ska deltas i osv.

På kvällen var det dags för nybörjarkurs i agility och jag gjorde årets miss. Eftersom det var ganska hyfsat väder tidigare på dagen trodde jag det räckte med t-shirt, fleectröja (tunn) och jacka. Funkar bra som promenadutstyrsel... Vad jag inte tänkte på var att klart väder = kallt... och att hålla kurs betyder "stå stilla". Även om jag märkt att jag ofta rör mig mer på ag-kurser än lydnadskurser som instruktör, så räckte det INTE den här gången. B hade mer kläder på sig men vi var rejält frusna när vi kom hem vågar jag påstå. Jag var nog värst, jag är ju en riktig "fryslort" och när jag fryser (och är trött) tenderar jag att bli rätt grinig... Får nog försöka gottgöra detta ikväll på något sätt.

Idag har jag gjort nerslag i verkligheten och suttit med i en av kassorna på ett av våra kundcenter, på jakt efter ett rapporterat fel. Naturligtvis uppkom inte det felet när jag var på plats. Vi bestämde raskt att jag får komma igen utan att förvarna, så att utrustningen inte vet om att jag är på G och "skärper sig". Haha - har vi någon form av artificiell intelligens i systemet månne?

Kvällen kommer att vikas åt fortsättningskurs i agility - ska försöka hinna träna lite egna hundar också innan kursen. Med tanke på att det idag är riktigt "april-väder" fast det är mars, så blir det MYCKET kläder på. Det växlar mellan sol, mulet, snö, hagel... någon minusgrad och rejält kalla vindar... Hua, vart tog våren vägen?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det gäller att tänka till hur man klär sig när man har kurs den här årstiden. Bättre lycka ikväll!

Unknown sa...

Man ska svettas in våren heter det ju. På med en massa onödiga kläder "utifall att" alltså...

G räcker bra! :)