torsdag, mars 05, 2009

Vårtecken!!

Idag när vi var på väg tillbaka från lunch utbrast en av kollegorna: "men DET är väl ett vårtecken". Där kom nämligen en sån där litet servicefordon som park- och gatuförvaltningarna brukar ha, med sopborstarna monterade!!

Igår var jag hos kiropraktorn. Det knakade mindre än någonsin hittills sen jag började gå hos honom för 1½ år sen när jag slog halva bäckenet ur led, så det blir ju bättre o bättre. Härligt! Nackdelen var ju att det gick väldigt segt att springa på kvällen. Vet inte om det berodde på att kroppen reagerade på behandlingen, eller om det bidrog att vi (jag och Otto) tog en ny runda, åt andra hållet ner om byn, och där fanns det mycket mer lukter osv = Otto var lite splittrad och jobbig...

Idag var det ju torsdag = träningskväll. Var rätt oinspirerad så det blev bara lite fritt följ med Hampe. Tränar ju inte lydnad med något "seriöst" mål längre så det är mest för att "göra nåt" jag travar runt på plan med såna övningar. Det var lite andra saker som pockade på uppmärksamhet på klubben istället - nästa års tävlingsplanering, kursstarter osv. Eftersom kursansvarig konstaterade att h*n skulle få svårt att få ut något förrän tidigast på måndag (med snigelpost = framme på tisdag) så råkade jag säga att "jamen jag kan fixa det". Att jag aldrig lär mig... Tur att jag har gamla dokument sparade i datorn och slipper uppfinna hjulet igen!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vadå segt, du har ju hållit samma tempo på alla andra pass i år också! Jämnt & bra :)

Anonym sa...

Funderat på munkavle?

Anonym sa...

Här är en trogen läsare av dina bryderier....."Tjuvläser" oftast från jobbet så därför vill jag inte skriva några kommentarer direkt. Men nu är jag på hemmaplan. Ha de bra!! Och spring försiktigt. Det är åtminstone skridskobana på stigar och gångvägar här i Sthlm.