torsdag, augusti 12, 2010

Host, host, host...

Jaha, då har förkylningen övergått i fasen "snuva och hosta". Det känns ändå som att det är den lindrigaste förkylningen jag haft på länge, får hoppas att den känslan håller i sig!!

Eftersom hela flocken står på medicinering (misstänkta noskvalster) så var jag bara nere på klubben och lämnade av lite grejor, trots att det är torsdag... Känns lite konstigt att vara hemma före 20 en torsdagkväll!

Idag har det hänt igen. En allvarlig trafikolycka (frontalkrock) på en väg jag kör ganska ofta. Med dödlig utgång. Lika hemskt varje gång - det var ju någons son, man, kanske pappa eller bror... Just den sträckan är det inget mitträcke på. Jag blir mer och mer övertygad om att mitträcken faktiskt gör skillnad!

Förkylningen gör att jag faktiskt tänker tillåta mig att vara lite lat idag och krypa ner i soffan. B är på möte... Det börjar så sakteliga dra igång nu. I nästa vecka drar jobbet igång med full kraft - även om vi faktiskt har jobbat på bra de här veckorna också. Skönt att hinna rensa undan en del, men vi skulle behöva mer tid till sånt!!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Du ska inte nalla lite av noskvalstermedicinen...? ;)

Bibbi sa...

Haha, eftersom det egentligen är ett avmaskningsmedel så tror jag inte att det hjälper mot virusarna i min näsa (och hals)...

Unknown sa...

Kanske inte. Fast det kanske har annan kulig effekt :)

Bibbi sa...

Tror INTE jag tänker testa... Fortsätter förlita mig på allehanda receptfria preparat för människa mot förkylning och därtill hörande symptom. Det verkar ju faktiskt fungera hyggligt den här gången. Peppar, peppar...