fredag, augusti 20, 2010

Pust...

Insåg imorse att när den här arbetsdagen är över (vilket den är nu) så har jag jobbat lika länge efter semestern, som jag hade semester. Hua. Tiden rusar verkligen förbi!

Igår var det styrelsemöte på klubben och efter det lät jag övriga träna klart innan jag tog ut Otto och Lazer i tur och ordning. Noskvalsterbehandlingen är ju avslutad, så nu börjar vi köra igång så smått igen. Först körde jag Otto på small-höjd på den bana som var uppställd. Det började med tjuvstartstendenser och jag mitt pucko stoppade inte det direkt, så vips startade han när han själv tyckte. Uppsträckning åt både matte (framför allt, det var nästan så jag slog mig själv i huvudet) och hund, gör om och gör rätt. I slutet av banan stod det ett staket på 4 hinder. Tjosan tänkte jag, det här har vi inte gjort tidigare (2-3 hinder jo, men inte 4...). Det gick - riktigt bra!! Banan inbjöd även till ett högerslalom som jag också vågade testa på efter sommarens tragglande hemma och var jag bara rätt placerad vid ingången till slalom så gick det också - riktigt bra!! Jag blev så inspirerad så jag körde igenom momenten i appellydnad av bara farten. Utom apporteringen. Och framförgåendet, det har vi ju bara påbörjat, men vi fortsatte där vi är, så att säga. Lille Lazer fick träna på "sitt stanna kvar" och springa framåt, samt ligg. Japp, här blandar vi friskt vid träningstillfällena!

Även idag har jag promenerat hundarna en och en, och när det var klart kände jag mig tämligen matt... Lite småont i huvudet (har nog druckit för lite vatten de senaste dagarna) och allmänt seg. Det blir snart soffläge!!

1 kommentar:

Lotta sa...

Känner igen det där med att blanda friskt. Numera är det ju mest brukslydnad/lydnadslydnad men när jag höll på med Iza blev det brukslydnad och agility.