måndag, augusti 16, 2010

I-landsproblem!?

Den minnesgode läsaren vet att jag sedan snart ett år tillbaka har hittat ett nytt favoritschampo, som dock inte säljs i vilken butik som helst... http://bibbisbryderier.blogspot.com/2009/10/och-nu-blir-det-reklam.html

Eftersom jag har konstaterat att det börjar bli dags att fylla på förrådet surfade jag häromdagen in på Lush's hemsida och upptäckte att - den närmaste butiken tydligen inte finns kvar längre?! Sorg... Nu har de ju förvisso en webbutik också men frakt på 70 kr per beställning är hiskeligt dyrt tycker jag, i synnerhet som det jag vill köpa bara kostar 79 kr. OK, eftersom det är "enhetstaxa" på frakten så förstår jag att jag får vara med och betala för dem som köper mycket och tunga saker MEN det känns inte OK... Tur då att jag har en resa till huvudstaden inplanerad inom en hyfsat snar framtid. Det blir till att bunkra då...!

Lazer som varit en hyfsat snäll valp när det gäller förstörelselusta (wachtelvalparna har ju förbrukat minst en mobiltelefon vardera), har nu hittat sin passion. Skor... Mina tofflor/inneskor har gått åt ett antal gånger nu - där satsar jag ju dock på hyfsat billiga modeller, så det är ju inte SÅ farligt. Vad värre är, är att han nu har satt bissingarna i både mina och husses "walking"-skor. I husses fall var det en del av bakkappan som rök (och jag hävdar att ställer man inte in skorna i skohyllan så är man lite medskyldig själv) och i mitt fall en del av den finurliga gummibandssnörningen (men de skorna VAR inställda, så huliganen har börjat hämta i hyllan, inte bra). Inget av detta gör skorna oanvändbara men ändå... Framför allt som han gör detta BARA när hundarna är ensamma hemma, så det är svårt att komma åt! Ett sätt är ju faktiskt att montera upp den där grinden mellan vardagsrummet och hallen, försökte jag påtala för husse... Vi får väl se hur det går.

Inga kommentarer: