söndag, december 09, 2007

Alive and kicking

Nåja, kanske inte riktigt, men åter på benen i alla fall. Jag har ju alltid hävdat, eftersom jag för ett antal år sedan gick totalt i däck pga influensa, att har man "flunsan" så A) vet man om det och B) tar man sig inte ur sängen. Efter den senaste veckan får jag nog revidera dessa påståenden något, jag kan faktiskt inte med säkerhet säga om det var en extremt illasinnad förkylning, eller en mildare form av influensa, som drabbade mig i England. Ont i kroppen och feber brukar ju vara flunsa-symptom och jo, det hade jag ju. I onsdags i alla fall.

Helgens planerade julpyntning (nästa helg är jag ju i Sthlm för HUND2007) gick om intet eftersom jag har fått ägna mig åt att bli frisk. Lite "småplock" har jag klarat av ffa idag men det har gått sakta, ack så sakta...

Någon julfest med Bs jobb blev det ju INTE i fredags!

Nu är det väl inte så väldigt mycket aktiviteter i veckan som kommer så lite kan väl hinnas med på kvällarna. VAR ÄR JULSTÄMNINGEN???? Snart börjar jag, som normalt sett är ganska sansad i mitt pyntande, köpa allt pynt jag hittar, i ren desperation!!

6 kommentarer:

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

Haha, vet precis vad du menar....julstämmningen är LÅNGT borta. Har till och med gett upp tanken på snö, satsar nu enbart på att be han däruppe om minusgrader, så man kankse kunde slippa duscha hundar EN ENDA dag!!

Unknown sa...

Skönt att du är på bättringsvägen. Och det där med julstämningen som sagt... Håller med!

Unknown sa...

Värmeljus gumman, värmeljus! Helt oslagbart! Nyköping är heldött på julfronten, fattar ingenting. Kanske Londonskadan igen, men lite mer pynt kan de väl hänga upp...? Hemma har vi lite ljusstakar och röda saker, men annars inte mycket alls. Inte jag som bestämmer, av förklarliga skäl. Men de där värmeljusen hjälper ju massor! :)

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

Du har fått lite svar på kommentarerna i min blogg.....

Http://brewitzochco.blogspot.com sa...

Haha, Bibbi, brandmännen ska varken hängas i granen eller hållas i handen, nej du......):

Bibbi sa...

Man kan ju inte ha värmeljus överallt. Framför allt inte på jobbet. Försökte ifjol men var livsfarlig för jag glömde släcka hela tiden...