söndag, december 02, 2007

Julmarknaden som blev jourutryckning

Igår skulle vi gå på julmarknad på Skånes Djurpark (som ligger i Höör). På vägen dit stannade vi till hos en kompis till B för att släppa Otto en stund och träna lite. Lille O har ju haft tendenser till lååånga drev nu ett tag, men den här gången var han återigen kortdrivare!

När vi kom ner till Höör så regnade det - vi tog därför en avstickare in på Teba (www.teba.nu) och ner till Sjöbo (jaktbutik) och hoppades att vädret skulle bättra på sig. Det gjorde det inte, men vi SKULLE ju gå på julmarknad. Trodde vi, ända tills vi kommit in genom entrén. Då ringde Bs mobil... Kris och katastrof hos firmans största kund - i Höganäs... Det var bara att vända och köra iväg. Det är detta som är nackdelen med att leva ihop med en hantverkare med jour. (Jag tror att Lotta känner igen sig - snösvängen är nog i o f s värre, faktiskt)

Jag och hundarna fick i alla fall en fin promenad på stranden i Höganäs - fast vi höll nästan på att blåsa bort! Adventsstädning och pyntande blev också något försenat, men nu är allt klart!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jodå, jag känner igen mig. Du kunde ju passat på att hälsa på Izas uppfödare när du ändå var i Höganäs. :-)