fredag, december 21, 2007

Yrkesskadad?

Glömde ju en sak i berättelsen från den gångna helgens äventyr i Stockholm med omnejd. Jag åkte en del kollektivt dvs buss, tunnelbana och pendeltåg.

När jag klev ombord på en buss så upptäckte jag att "titta, här har de en ny biljettmaskin installerad". Och jag var SÅ nära att hala upp mobilen för att ta en bild. Allvarligt talat - börjar det bli dags att fundera på att byta jobb, eller??

7 kommentarer:

Unknown sa...

Haha. Jag kan ju knappast säga nåt, som till och med har korrekturläst kvitton...

Lime sa...

Tänk på stackars mig då som jobbar i en värld med trebokstavsförkortningar. Kan knappt se ett registreringsnummer utan att tänka jobb.

Anonym sa...

En (eller flera) lättare yrkesskador är helt OK. :-) Och yttrar det sig inte värre än så tycker jag du kan behålla jobbet ett tag till.

Och ... heureka! Nu har det tillkommit ett fält för webb-adress (igen) så man kan synas även om man inte använder Blogger själv. Vilken julklapp. :-)

Kan du dessutom koppla bort den där fåniga bokstavskoden skulle jag bli ännu gladare. Dagens kod var värre än vanligt så vi får väl se om det går igenom. Vet flera andra som använder Blogger och har stängt av den funktionen och det verkar inte vålla några problem i form av spam o dyl.

Anonym sa...

Bibbi! Nu får du skärpa dig......targeten ska ALLTID ligga i rutan, och resultera i ett klick och en belöning, annars kommer du snart att återigen ha en hund som inte springer dit. Som sagt enda gången targeten inte ligger där är på tävling, vilket betyder att minst 9 gånger av 10 så tror hunden att den finns där!!!
Kram!!!

Bibbi sa...

Lotta, jag ska se vad jag kan göra åt bokstavskoden.
"Anonym" (som jag tror är Anne): Nu har jag försökt hela hösten med att "alltid ha target i rutan" men så fort den är borta (läs på månadstävlingarna på klubben, har inte tävlat officiellt under hösten) så går det åt h-e. Han ser targeten (som nu är nedklippt till 1/4 musmatta) alldeles för väl, på våra välklippta planer här nere...

Bibbi sa...

Och Lime; vi har en massa 3-bokstavsförkortningar i min värld oxå...

Anonym sa...

Ja men Bibbi,hur många år har du tränat utan target då?? Nu tar du targeten och lägger den här och där på promenaderna och så säger du: framåt och när han har kommit till targeten så säger du stanna och kastar dit en godis.....Herregud, hunden är gammal, klart han är senil, då tar det lite längre tid, haha. Och ja, det var jag som var anonym, jag har visst glömt mitt lösenord......Kram Anne