onsdag, augusti 26, 2009

Då var hösten bokad...

Igår var det instruktörsmöte, ett ganska "livat" sådant. Vi hade många intressanta frågor att prata om och diskussionerna gick stundtals höga. De väsentligaste "utkomsterna" av det hela blev, förutom att kurserna fördelades, att vi lägger på ett extra "krav" på de som uttalat vill gå agilitykurs, i samband med det inträdesprov som alla som vill gå vidare efter allmänlydnadskurs. Jag och B har blivit lite trötta på att jaga hundar som inte klarar att hålla kontakt med sin förare när det kommer igång störningar på nära håll, kan man väl säga... En annan grej som kom upp och som vi ska testa är att ha lite "tema" på torsdagsträningarna och se om det drar mer folk än "jourinstruktörerna" har gjort. Ibland har det känts som att man har "skrämt" snarare än hjälpt folk - de har galopperat undan för glatta livet när någon av oss kommit och frågat om de vill ha hjälp med något. Och då blir det ju inte som det är tänkt!

Dessutom var det dags att skicka ut PM till söktävlingen den 13 september, jag är tjänstgörande tävlingssekreterare den dagen... Det var bara 10 ekipage (lägre-högre-elit) men med fullt med folk runt mig hela tiden så undrar jag fortfarande vad jag glömde skicka med... Den här gången var i alla fall Vägbeskrivningen med, den glömde jag för något år sedan.

Någon träning hanns inte med tyvärr men eftersom jag ska till Jönköping i tjänsten idag och min chef kommer och hämtar mig om en timme, tänkte jag faktiskt gå ut och köra lite apportering - NU.

2 kommentarer:

Lotta sa...

Fick ett pm utan vägbeskrivning senast igår. Dock inte från dig. ;-)

Bibbi sa...

Det visade sig att jag gjort om fjolårets tabbe. Skrivit spårtävling istället för söktävling. Eller rättare sagt - använde fjolårets PM som mall....