tisdag, augusti 25, 2009

Projekt S-R-P

Som i Städa-Rensa-Packa... Som på de flesta arbetsplatser gillar "vi" förkortningar på mitt jobb. Igår bestämde jag mig för att döpa det som pågår just nu till just det som står i rubriken. Eftersom vi ska flytta om internt i huset så är det precis det vi håller på med. Jag drabbades av insikten att vissa pärmar har jag "ärvt" när jag började, från den som var projektadministratör i "förstudiefasen", och knappt öppnat sedan dess... Men, det är ändå något befriande i att just rensa, ibland!! Både på jobbet och hemma. Antagligen gör man det alldeles för sällan.

Väl hemma blev det hundpromenad och sen var det dags för årets första/sista "långpass" inför Tjejmilen på söndag. Enligt G-sat klockan 9,55 km på 1.00.42. Det får duga, lite mer kan jag nog "trycka på" på söndag. Men under 55 minuter känns inte sannolikt. Får sikta på att klara sub-60 i år igen (det var ju målet för 2 år sedan, då missade jag med en dryg minut). Både ifjol och förfjol var jag betydligt bättre förberedd än vad jag är nu, så mycket står helt klart. Dock är det på gränsen till omöjligt att vara så dåligt förberedd som jag var allra första gången jag sprang loppet, 1997. Den gången valde jag att inte ha någon officiell tidtagning, hade en målsättning på att komma runt under 70 minuter och min egen klocka sa 68. Dock hade jag väl högst 2 löppass i bagaget från sommaren och efter loppet mådde jag allt annat än bra, kroppen la av totalt. Aldrig mer, sa jag då. Det tog 10 år innan jag ändrade mig...

Det blev ingen hundträning utöver prommisen men en vilodag skadar nog inte. Ikväll ska vi till klubben, det är dags att skicka ut PM till söktävlingen (anmälningstiden gick ut i fredags) och så är det instruktörsmöte.

Projekt S-R-P går vidare på jobbet idag så nu ska jag sluta "smygblogga". :-)

Inga kommentarer: