lördag, augusti 08, 2009

Vi skulle bara...

... TITTA på klinkers idag, till det blivande uterummet/vinterträdgården. Titta, var nyckelordet, som sagt. Efter ett visst flängande fram och tillbaka mellan olika byggvaruhus och kakelfirmor, slog vi till slut till. Lika bra att slå till när man hittar något som känns bra, i synnerhet när det ser ut att vara ett begränsat antal paket kvar...

Igår hade jag förresten en udda upplevelse som jag glömde berätta om. Jag blev uppringd av... ja, vad kan motsvarigheten till en automatisk telefonsvarare tänkas kallas?! Det var den nya optikkedjan som på detta sätt lät meddela att mina glasögon var klara för avhämtning. Så när vi ändå var ute och for så hämtade vi upp dem också. Känns lite ovant men helt OK så här långt. Vi får väl se om någon märker nåt, ja jag menar arbetskamrater och andra som jag inte tror läser här.

När vi till slut kom hem igen tog jag en runda med hundarna medan B började lägga klinker... Vädret var något ostadigt men det blev aldrig något regn ur de mörka, mörka molnen.

För övrigt börjar jag fundera på om jag ska försöka ta ut en semesterdag på fredag. Känns som att det är en miljon saker att fixa med inför tävlingen på lördag... Fast egentligen har vi det mesta under kontroll, det är nog bara jag som nojjar. Lite extra nojja blev det när jag igår upptäckte att lokaltidningen lagt ut den pressinfo jag skickade tidigare i veckan på sin hemsida, dock utan att upplysa om att tävlingen är NÄSTA lördag. Hoppas det inte stod någon besviken åskådare på en tom klubb idag!!

Nu ska jag försöka städa lite. Morgondagen är nämligen uppbokad...

Inga kommentarer: