tisdag, augusti 18, 2009

Aj, aj, oj...

Igår var det dags att göra en insats i hönsgården igen... För den som undrar vad jag svamlar om så går det att läsa lite om detta extraknäck vi har i min lokala brukshundklubb här. Även den här gången var det både måndag och tisdag som gällde men pga jobbet så hade jag redan innan sagt ifrån att jag bara kunde vara behjälplig på måndagen. Och tur var nog det, för jag vete katten vad jag gjorde under gårdagskvällen men rejält ont i höger axel fick jag! Lite tur i oturen alltså att jag inte skulle vara med ikväll, för det hade nog inte blivit så populärt om jag ringt idag och sagt att jag inte kunde. Nu verkar det som att Ibumetin gel har gjort susen för det börjar släppa men det hade nog inte varit bra att lyfta burar och packa hönor en kväll till.

Ikväll lyckades jag äntligen komma ut på ett löppass. Har ju liksom fått inse att det knappast blir något personbästa på Tjejmilen i år...

Annars så... är jag och Hampus ju ensamma hemma så det har blivit en promenad på "tu man tass" också. Det är ju inte så ofta det händer.... och det är en annan hund när man går med honom själv, utan lillebror.

Inga kommentarer: