lördag, november 07, 2009

Aj som xxx igen...

Exakt 2 veckor efter att jag, som jag trodde då, sträckte ryggen när jag dammsög, dagen efter besöket hos kiropraktorn, small det till i ryggen igen. Och den här gången gjorde jag inte ens något - jag satt vid datorn...?! Nu har vi förvisso inte världens bästa hemarbetsplats, men ändå. Hm. Får nog ringa kiropraktorn igen för nu börjar jag tro att det är nåt som sitter i kläm eller så när det händer samma sak så här tätt inpå vartannat.

Idag har jag annars varit i Malmö och förberett Skåne-Blekinge HUs monter på Sydskånska Kennelklubbens Valputställning som är imorgon.

Husse och Otto jagar - som vanligt på helgerna, jag hade nästan glömt hur det här med jakten var eftersom förra hösten var väldigt lågintensiv på den punkten pga bygget...

Hampus har fått ett par promenader, innan och efter att jag körde till Malmö. Ryggen gör mindre ont när jag rör mig än när jag är stilla men enligt diverse info på nätet kan det bero på att endorfiner utsöndras när man rör sig. Tja, inte helt ologiskt faktiskt. Får väl stå och titta på tv ikväll, eller nåt... :-)

Konstaterade idag på förmiddagen också att återigen har Hampe ett eksem som uppenbarligen är anledningen till att Otto "slafsat" väldigt mycket med Hs öra - eller tvärtom, eksemet har orsakats av slafsandet? Tur i oturen har jag salva kvar från förra omgången i somras.

Inga kommentarer: