torsdag, november 26, 2009

Lite träning, lite glädje

Glädje 1: I eftermiddags fick jag veta att vår kompis C blivit utsläppt från sjukhuset och har piggat på sig. Skönt! Vi har tänkt mycket på er - jag vet ju att du läser här J!!

Glädje 2: Jag provade julfestkläderna imorse och "heureka" - de funkar!!

Träning: Kvällen tillbringades på klubben, Otto fick träna lite framförgående, eller egentligen framförSTÅENDE för det är där jag befinner mig, fortfarande, med det momentet. Sen körde jag slalom - det är ju det där projektet med högerslalom - och en liten staketövning som faktiskt gick över förväntan! Han lyssnade och tog de hinder jag ville, t.o.m när det fanns ett annat att "välja på". Kul!!

Övrigt: Jag har läst ut "Stråk av rött" och även om det var en rejäl tegelsten så var det - som alltid med Elizabeth George - en bra kriminalroman. Men som jag var inne på tidigare - lite mycket "miljöbeskrivningar" för mig. Det här är ju verkligen ingen bokblogg men eftersom jag nu anmält mig till pocketbyte så får jag väl ta mig i kragen och skriva lite om även det intresset. Det ska komma ett inlägg här så småningom som hjälper min "hemliga bokvän" på traven.

På jobbet var det idag en liten, liten smula lugnare än på länge. Eller så var det bara som jag inbillade mig?

Och så konstaterade jag idag att inte heller Posten vill ha privat/föreningskunder (utan kredit) som kunder om man vill skicka något som är stort och väger mer än 20 kg. Nu återstår Bussgods, som jag ska köra till imorgon, för nu har jag paketet i bilen. Enligt hemsidan tar de upp till 40 kg även om man är privatkunde. Håll tummarna, gott folk!

Inga kommentarer: