onsdag, november 25, 2009

Gula lappar

Jahapp, då har jag varit på konferens med jobbet. Gula-lappar-övning stod på programmet. Vad gör vi, hur ofta, gör vi saker någon annan borde göra osv. Nyttigt och till slut hade vi en hyfsad struktur med oss.

Lite absurt blev det hela i o f s då vi var på ett konferensställe ca 1 mil hemifrån. Men att åka hem på kvällen kändes liksom inte aktuellt, det där med social samvaro i gruppen är också viktigt. Kvällsaktiviteten var matlagning, vi släpptes lösa i köket tillsammans med personalen och kreerade en 3-rättersmåltid. Pumpasoppa, kalvfilé med basilika- och citronkryddat potatismos med ugnsbakade tomater samt avslutningsvis en chokladmousse. En av kollegorna såg mkt förvirrad ut kring det här med att smälta choklad. Vadå vattenbad??

För övrigt håller jag på och försöker organisera en transport av ett kolli på ca 160x45x45 cm och ca 35 kg vikt. Det visade sig vara lättare sagt än gjort - som privatperson får man tydligen inte skicka så stora grejor?! Inte heller som förening med organisationsnr. Man måste ha f-skattesedel. Hm. Kundfokus??

Dessutom insåg jag häromdagen att eftersom vi nu är på väg in i julfestperioden så måste jag nog ta och sticka in huvudet i garderoben och kolla om jag har några "festkläder" som passar. Hade ju inte tänkt shoppa nytt men risken finns att jag blir tvungen. Fukt i garderoben, brukade en tidigare kollega skylla på. Frågan är om det är kläderna som krympt eller jag som har växt?!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Har du kollat med DHL? Har för mig att de fixar det mesta.

Festkläder är pest och pina! Jag var ute och letade efter något till middagen i torsdags och hittade en tunika (svartsvartsvart) som får duga även till julfesten, uppiggad med en sjal.

Bibbi sa...

DHL frågade efter f-skattsedel. Vilken förening har det?!
Om det är någon som råkar ha en STOR bil (eller bra takräcke) och ska köra från Skåne till Sthlm de närmaste dagarna - hör av er...

Unknown sa...

Bussgods då?

Fukt i garderoben, jojo. Jag tror det är nån läcka på vattenrören såm går långs väggen i vår klädkammare...