torsdag, november 19, 2009

Aj…

Igår var det ju då dags för vaccination mot “svinet”. Själva sticket var väl som vilken vaccination som helst och inte mådde jag dåligt efteråt heller. Ungefär 1½ timme efter att jag varit hos vårdcentralen ringde min chef av en helt annan anledning och då var jag väldigt morsk och sa “det gör ju inte ens ont nu”. Lite senare på kvällen kom det dock och imorse när jag kom till jobbet talade jag om att “den som petar på min vänstra överarm idag får en smäll”. Fast egentligen tycker jag inte det är så konstigt att det känns – de sätter ju sprutan i muskeln och om den inte reagerat hade jag blivit RIKTIGT orolig. Några andra symptom har jag inte märkt av. B däremot är lite pipig och hävdade i eftermiddags att han hade lite ont i kroppen och så, men han har varit lite småhängig redan tidigare. Och – det finns de som har det värre, vi har ju en kompis som ligger inlagd på sjukhus t.ex.

Ikväll har jag varit på klubben och tränat. Otto fick köra slalom, jag håller på och försöker få till ett högerslalom så jag (eller egentligen M som tyckte att det räcker med 4 pinnar) plockade loss en sektion från slalomet och jobbade med detta. Lite småvimsigt blev det emellanåt men nog ska vi kunna få till det. Sen blev det lite linförighet också, mest raksträckor med kontakt. Hampus fick också köra en enkel kombination och han verkade tycka att det var kul.

Sen var det fika – den sociala biten i hundträningen för oss 2-benta ska inte föraktas!

På jobbet är det “skjortan rakt ut” hela tiden, som en av mina tidigare chefer skulle uttryckt det. En av kollegorna jämförde situationen med en skogsbrand som blossar upp på olika håll – när vi släcker på ett ställe så blossar det upp något annat någon annanstans. Lite grann ligger det onekligen i det.

Konstaterade förresten att det är ju inte långt kvar till 1a advent – det är ju för katten nästa söndag!! 1½ vecka alltså… vi var ute och handlade lite igår kväll och jag råkade (hm) hamna bland julpyntet. Investerade bl.a. i 2 söta muggar – vi kan behöva lite julstämning vid frukostbordet. Bilder kommer….

Inga kommentarer: