måndag, november 09, 2009

ÄNTLIGEN!!!

Idag kom så det efterlängtade mailet. Den lilla söta tiken som parades för en dryg månad sedan, har varit på ultraljud. Och magen är full med valpar, enligt matte. HURRA!! säger vi, och börjar äntligen våga "hoppas" lite mer på allvar. Om jag minns rätt så var det med Otto så mycket osäkerhet runt det hela så jag vågade inte riktigt glädjas över valpen förrän vi var på väg hem med honom.

I övrigt så var jag då på Malmömässan hela dagen igår och stod i Skåne-Blekinge Hundungdoms monter. Det är kul med mässverksamhet, även om jag ibland får splittrande flashbacks till första gången jag stod i en mässmonter (det var på Idrottsmässan 1991 - eller 92? - så det är en hel livstid sedan, känns det som). Valputställningen är ju extra rolig för det är ju så många söta valpar att titta på!!

Ryggen börjar bättra sig men det är inte utan att jag undrar om kiropraktorn slarvade på nåt vis när jag var där sist. Kanske bäst att ringa och göra ett återbesök.

Imorgon är det förberedelser för söndagens appellspår på programmet. Har tagit flexledigt för att få ihop det hela. På lördag ska det jagas på markerna så då fick vi inte vara där...

3 kommentarer:

Lotta sa...

Härligt med valparna! Hoppas nu bara att allt fortsätter som planerat. Håller en tumme. :)

Unknown sa...

Vad kul!!

Agnetha sa...

Som sagt, valpar är härliga! Tur att man glömmer hur mycket jobb som man måste lägga ner...Idag var det "bilträning" t.ex. Lämna ensam i köket är andra övningar vi sysslar med. Trist med Hampe. Det kan ju vara jobbigt med 2 som kissar inne, liksom...