söndag, november 22, 2009

Snart är det jul igen

Idag var vi på årets första julmarknad. Inte för att vi brukar bevista många sådana precis - det är ju mitt i jaktsäsongen... Kom hem med ett par burkar gelé och en adventsljusstake - design och tillverkning av en av instruktörerna på klubben som även pysslar med hantverk (dessa pensionärer, de måste ju syssla med något mer än hund).

Jag bakade lussekatter idag också - FÖRE första advent, det ni...!

I övrigt en regnig och trist dag... Husse och Otto var i skogen på lite jakt på förmiddagen, när de kom hem blev det en promenad med båda hundarna för husse var tvungen att rycka ut på en akut vattenläcka.

Har förresten anmält mig till ett kul "julklappsbyte" med bokinriktning: http://enbokomdagen.blogspot.com/2009/11/julklappspase-large-en-specialare.html

Läser gör jag för tillfället också. Elizabeth George, "Ett stråk av rött". Jag gillar George men lite känner jag att det i den här boken blir för mycket av miljöbeskrivningar av orten - vägen si och så dit och dit... Jag kan ändå inte se sånt framför mig med hjälp av text, samma som om jag ska ha en vägbeskrivning t.ex. till en tävlingsplats. Totalt hopplöst om det är text, men ge mig en karta och jag är "hemma".

Inga kommentarer: