måndag, november 02, 2009

Regn och mörker

... finns det nåt värre när man kör bil?! Urk, urk, urk. Och idag var det ändå bara den korta biten dvs från närmaste tågstationen och hem, jag skulle köra!

Igår hade vi besök av C, J & W. Mat och snack och planering för framtida utflykter... Kul! Även jag som normalt inte är så förtjust i barn måste erkänna att W har lindat mig totalt runt lillfingret. Sötare unge får man leta efter! Uppenbarligen är det ömsesidigt för enligt mamma J så hade han varit alldeles lycklig när de stannade bilen här utanför och han förstod vart de skulle.

Idag har det varit måndag igen = kontorsdag...

För första gången på länge var det inga planerade aktiviteter nu ikväll vilket betydde promenad med båda hundarna först och joggingrunda med Otto sen. En kort runda, men dock. Man får ju inte ta i för mkt från start!

Ikväll när jag kom hem och öppnade mailboxen hittade jag också ett gäng bilder på mig och Otto från agilitykursen häromhelgen. Kul, det är inte så ofta det blir actionbilder eftersom jag ganska ofta håller i kameran själv. Ska höra med fotografen om det OK att lägga upp ett par stycken här. Jag jobbar också på ett litet webbalbum som så småningom ska öppnas för "allmänheten". Eller åtminstone för dem som önskar få tillgång... Att lägga ut valda delar av livet i skrift, så här, för allmänt beskådande är en sak - med bilder är jag lite mer tveksam.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår. Det var verkligen kul och vad fint uterummet blivit. W tyckte också att det var roligt han ville ju sitta hos er hela tiden.

Unknown sa...

Ja - mörker och dimma! Fy.

Lotta sa...

Det finns värre. Som mialena skriver, mörker och dimma, och allra värst – mörker och snöfall.

Bibbi sa...

OK, jag ger mig - mörker och dimma/snöfall ÄR värre!