onsdag, november 18, 2009

Urk!

Igår eftermiddag ringde husse. Otto inkallad i tjänst som eftersökshund = min agilityträning på kvällen lagd på is. Nu körde jag ner på klubben ändå - man kan ju titta på när de andra tränar, och det var pinne/uppflyttningstårta på gång...

Så småningom ringde husse och arbetet i skogen var avklarat, så han kom ner på klubben med båda hundarna. Kan ju lugnt säga att en hund som har varit på skarpt eftersök inte direkt luktar hallon, och så pratar vi inte mer om den saken. Det blev schamponering när vi kom hem!! Efter ett par timmar i skogen var det inte riktigt det vanliga "trycket" i Otto på agilitybanan heller...

Idag jobbar jag hemifrån. Bokade tid för service på bilen för ett par veckor sedan - och det i sig hade väl inte varit något problem, men sen kom det kallelse till vaccination mot "svinet" i eftermiddag. Den tid jag hade haft på plats på jobbet började kännas begränsad och eftersom jag ligger efter med en del uppgifter som jag kan göra även hemifrån.

När bilen skulle lämnas passade jag på att göra det som tydligen kallas "ärendelöpning". Dvs jag joggade hem från bilverkstaden. Nu ligger den "bara" i andra änden av byn så det blev 1,8 km - men med tanke på hur lite jag sprungit den senaste tiden är det nu mjukstart som gäller när jag ska försöka komma igång igen. Det nya Craft-stället kändes precis så bra som jag hoppades!

Och så har jag blivit uppmärksammad på att det tydligen VAR det sista skattemärket. Hur jag totalt missat detta vete katten, men jag hade verkligen inte hört talas om det tidigare?!

Så nu är jag igång med diverse eftersläpande jobb. Tog bara en LITEN bloggpaus nu. Åter till ordningen!

Inga kommentarer: