tisdag, juli 13, 2010

Semester, semester...

Vi gör så där lagom många "knop" om dagarna. Lite husmålning (husse), lite allmänt pyssel (jag), lite inköpsrundor, lite hundträning. Igår var det som sagt omgång 2 av hönssamlandet med klubben, jag hamnade utanför stallet och packade hönorna i lådor/burar - vilket gjorde att jag idag känner av ytterligare några muskler jag knappt visste om att jag har!! Det är liksom olika rörelsemönster i att bära och att packa.

Det är på tok för varmt för att träna hund på dagarna (ja möjligen hade det gått idag eftersom det har varit mulet men då hade vi lite andra projekt inplanerade), men ikväll blev det en tur till klubben. Vi satte upp en del av en bana som jag plockat fram - om ingen annan kommer med förslag så är jag helt självisk och tar initiativen åt gruppen! Många tunnlar och i kombination med slalom. Och nog fanken funkar det på träning... Det klassiska "problemet" alltså. Det är något med tävlingssituationen. Fast, som en person påpekade för mig i helgen: Hur länge har du tävlat? Ett år. Jo men hur många tävlingar har du gjort under det året? Sant. Jag tävlar ju verkligen inte varje helg så antalet lopp i tävlingsmiljö är ju inte så fasligt många egentligen.

Hittade även bilder på nätet från i söndags, http://www.fotografdaniel.se/event/bjuv/ag1large/ - letar man sig fram till bilderna som heter DSC3642, 3643 samt 3644 så är det Otto och min fot på den första, samt jag och Otto på de andra två... Otto är som vanligt snyggare på bild än matte!!

Det finns ett par uggleungar i närområdet (troligen kattuggla, för den brukar vi höra ibland) som tydligen håller på och tar sig ur boet för de sitter på olika ställen och piper på kvällarna. Just nu är den ena av dem nog i vår trädgård för jag hör den väldigt, väldigt väl (fönster o dörrar öppna men kompostgaller för så inte Otto kan gå ut och kolla efter igelkottar...).

Inga kommentarer: