onsdag, mars 07, 2007

Muskler jag glömt bort att jag har...

Tja, alla som någon gång har börjat träna/motionera efter en längre tids uppehåll vet ju vad som händer. Träningsvärken kommer som ett brev på posten. Nu drog jag ju inte igång särskilt "hårt" och var rätt noga med stretchingen, så förmodligen kunde jag ha mått ännu sämre i mina stackars muskler än vad jag har gjort det senaste dygnet. Men nog känns det att jag lever...! Det är ju dock ett övergående tillstånd och nästa träningspass är planerat till fredag så tills dess ska jag väl ha återhämtat mig.

Igår var jag med en kollega till Malmö och körde en liten muntlig presentation av projektet. Ibland är det lättare att prata med folk än att försöka fixa något skriftligt och skicka över. Det är vid de här tillfällena som jag inser att jag faktiskt inte har sovit mig igenom de senaste 2-3 åren, utan jag har rätt bra "koll på läget". ;-)

På kvällskvisten var det dags för "regionsmöte". SBKs skånedistrikt är uppdelat i 4 regioner och den regionen som min klubb tillhör har möten 2 ggr år för styrelser och sektorer. Igår var det tävlingssektorerna som träffades, 2 representanter för distriktets tävlingssektor var också med. Den ständiga frågan inom brukset - bortlottningarna på spårsidan, var naturligtvis uppe till diskussion. Det stora "problemet" är ju elitklass, i lägre och högre är det inga större bekymmer. På det hela taget en rätt intressant tillställning. Min TS ordförande hummade något om att hon tänkt sig att jag ska ta över nästa år - varvid någon undrade hur man kunde lägga något sånt på en "nykomling". Nåja - jag har ju ett förflutet innan jag kom till Skåne...

1 kommentar:

Anonym sa...

Va´! Har du gjort något INNAN du flyttade till Skåne? ;-)