lördag, mars 03, 2007

Svaret är nej...

Igår hade jag förtroendet att vara ett av BK-klubbens ombud på distriktets årsmöte. Återigen ett möte som det var hyfsat "riskfritt" att åka på av flera skäl. För säkerhets skull ingick jag och ett av de andra ombuden från klubben en "pakt". Det enda vi svarade "ja" på under kvällen var uppropet... ;-) I övrigt var svaret "nej", bestämde vi oss för. Det saknades nämligen en suppleant i valberedningens förslag... Efter en kort paus löste sig dock detta - utan att någon av oss blev inblandad.

Det är väl inte helt vanligt att lägga den här typen av möten på fredagkvällar men tydligen är det tradition och ett bra drag för det var många närvarande - fler än på länge enligt styrelsen. Ordförande luftade skämtsamt viss oro för att detta kunde vara ett tecken på en förestående "kupp" men det behövde han knappast bekymra sig om... Efter mötet var det middag, trevligt!

I torsdags kväll var det ju då ett litet telefonmöte med freestyleinriktning. Ett intressant sådant får jag nog säga. Och hyfsat snabbt avklarat också, bara en timme tog det. En sak som jag tycker är ganska lustig är att när man "vet" att mötet kostar 1,50 per minut och deltagare, så är man noga med att hålla tiden osv, för det blir ju snabbt "stora summor". Men allvarligt talat - vad kostar det inte om alla ska resa till ett ställe? Även om det "bara" är resorna som kostar...?!

Idag har husse röjt i trädgården och haft hundarna till hjälp (?) stor del av tiden. Själv stod jag i köket och diskade och det är en härlig utsikt när grabbarna leker för fullt! Vi har även roat oss med (?) att titta på nyare bil "åt mig" (dvs vi överväger att byta ut Polon), köpt nytt cykeldäck åt B (han har haft pyspunka så länge jag har bott här...) och handlat lite mat (åt både oss och hundarna) och andra förnödenheter. Det är märkligt vad snabbt några såna saker rasslar iväg i tid!!

Jag vet inte om jag har nämnt det tidigare, men jag har anmält mig till Tjejmilen... En överenskommelse med min kompis H (som för tillfället är ute och reser runt jorden), och ett sätt att komma igång och motionera lite mer än "bara" promenader. Nu ska jag bara komma igång med träningen också. På måndag, är tanken. Imorgon ska jag ta och sparka igång träningen (lydnad) med Hampus igen. Nu har det mesta av snön tinat undan igen, nämligen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det behövs inte mycket för att tiden ska rassla iväg när det är helg. Förstår inte varför inte vardagarna går lika fort.

Blir så avundsjuk på att ni har snöfritt. Här är det väl bara 1-2 dm men eftersom det envisas med att frysa på varje natt så hinner det inte hända mycket när det är plusgrader på dagen... *suck*

Anonym sa...

Skoj med tjejmilen:) Sprungit den en gång o är avis på dig eftersom jag inte akn springa längre...men du kan väl spribga för mig också kanske?? (jorå, det är inte så jobbigt, ett extra varv klarar du!) Hjärtie har antagit utaningen!
Länkar förresten till mitt webbalbum - sidan har du ju redan;)