onsdag, mars 14, 2007

Vilken morgon...

Först gick inte tåget till jobbet. Jag har en överenskommelse med en kollega som, i de fall då tåget är inställt eller försenat, skickar ett SMS... OK, detta var ju ett utmärkt tillfälle att provköra den nya bilen lite extra!

Väl på plats på jobbet så var hela nätverket nere. Eftersom jag har min formella avdelningstillhörighet på enheten "IT-drift" (biljettsystem anses höra till detta område) så hamnade jag raskt i skottgluggen även om alla vet att jag inte kan något om nätverket - för jag kunde ju tänkas veta något om de som kan... Eller nåt sånt?! Nu kom väl systemet igång ungefär 07.50 men eftersom vi har en del medarbetare som är på plats redan kl. 07.00 så var det väl milt sagt en viss irritation. Å andra sidan - när sådana här saker fungerar, så hjälper det faktiskt inte att bli upprörd och irriterad och skälla på folk som är oskyldiga i sammanhanget. Snarare tvärtom - man mår bara dåligt själv av det! Nu hade ansvarig person i o f s skickat ut ett mail igår kväll när detta problem uppstod, men vad hjälpte det - när folket inte kom åt mailen...

Sen fick jag en för tidig födelsedagsgratulation per telefon. En månad för tidigt... i år igen, om jag minns rätt ringde nämligen samma person en månad för tidigt ifjol också... Detta var väl i så fall morgonens höjdpunkt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, bättre en månad för tidigt än en månad för sent iaf. ;-)

Lime sa...

Nej det var för två år sedan. Och jag ringde iaf och grattade... ;)

Ringer igen om en månad.