fredag, mars 23, 2007

Ständigt denna apportering...

Igår kväll var det så dags för ett eget träningspass på BK. Fritt följ - gick riktigt bra. Inkallande med ställande likaså. Jobbade lite på fjärrskiftena sitt-ligg och tempot i dessa på nära håll, gick också skapligt. Sen kom vi till apporteringen. Jodå. Så länge jag var ENSAM och kastade ut apportbocken och skickade hunden, då var det så han nästan tjuvstartade. Men sen. När jag tog ut en klubbkamrat för att köra det mer "tävlingsmässigt", då knöt det sig... Vimsade runt, halvvägs ut och tillbaka igen. Möjligen påverkade det att B stod med Otto strax bredvid? Vi tänker inte riktigt likadant när det gäller hundträning, jag och sambon... Nåja, vi löste upp "knuten" åtminstone tillfälligt men helt klart är det som jag misstänkt länge - jag MÅSTE träna mer "tävlingsmässigt". Pust och stön.

Vad gäller löpträningen så ligger den för tillfället nere pga förkylning. Är det något jag är ytterst försiktig med så är det fysisk träning och infektioner i kroppen. Sånt kan bli riktigt obehagligt i värsta fall. Dock verkar jag ha motat förkylningen så den blev inte så där riktigt rejäl. Åter i löpskorna efter helgen?

1 kommentar:

Anonym sa...

Duktig du är som tränar o far runt hela tiden....jaja, jag har ju tränat uppletande idag iallafall, så lite duktig är jag försöker jag intala mig;)
Och ja det är klart att jag vill.Att du ska skriva nåt i gästboken alltså;)
Är ju alltid skoj att veta om nån vart där.... brukar ju mest få höra på omvägar att folk "har läst det på bloggen", och tankarna på att lägga ner den helet läggs ju litet åt sidan då man vet att nån iaf läser;).