lördag, mars 24, 2007

Vår i luften!

Ja så var det då "äntligen" helg.
B åkte till Sthlm igår kväll för att delta i SBKs agilitykonferens. "Som vanligt" var flyget försenat. Ska bli intressant att se när han kommer hem på söndag?

Nu är alltså jag och "grabbarna" ensamma hemma - och jag tror som vanligt att jag, förutom hundpromenader och -träning, ska göra "miljoner" insatser i hem och trädgård. Började detta mindre "bra" igår kväll med att somna på soffan. Förkylningen påverkar helt klart kroppen och orken mer än jag nog vill erkänna för mig själv.

Vädret för trädgårdsarbete verkar hyfsat lovande, det är nästan 10 grader varmt och en blek sol därute (lite disigt) men det blåser oroväckande mycket. Fast säg när det inte blåser i Skåne? Och då har vi ju ändå förmånen att bo i de nordligare delarna där det faktiskt finns lite skog som "tar emot". Listan över saker "att göra i helgen" är låååång! Och imorgon är det årsmöte i HU-distriktet så då går väl halva dagen åt till det. Nåja, man får väl nöja sig med att kunna bocka av några saker i alla fall, förhoppningsvis, när helgen är över. Frågan är vad det blir: kratta löv, tvätta fönster, ta fram torkvindan (det ÄR ju så härligt att få hänga ut tvätt på tork), garderobsstädning (men sånt ska man ju göra när det regnar!), hundträning... Jag lovar att återkomma med hur stora framgångar det blev på dessa områden!

Imorgon har vi ställt vi om klockan till sommartid och det är ju alltid trevligt när det blir ljusare på kvällarna! Man hinner så mycket mer då, när det gäller hundar och trädgård inte minst... B var lite deppig över att behöva åka på möte nu när det ser ut att bli den första riktiga vårhelgen, men sånt är ju föreningslivet. Det ska dock bli intressant att se hur många som kommer försent till HU-distriktets årsmöte imorgon. Det brukar alltid vara någon som har missat att ställa om klockan när man har aktiviteter den söndagen!

Det har inte börjat spira i mina minidrivhus ännu, jag väntar med spänning... Smörgåskrassen har så klart börjat gro men det räknas ju inte riktig.

Inga kommentarer: