tisdag, oktober 30, 2007

Ett tomt skrivbord!

Ja det är onekligen en speciell känsla att sitta vid ett skrivbord som är TOMT så när som på dator (inkl skärm, tangentbord och mus), telefon och kalender.

Anledningen till detta är att jag har flyttat. Det har varit en plan rätt länge att jag skulle ut ur det "kollektiv" som bildades i vintras när vi hade "hela havet stormar" på jobbet i samband med omorganisationen. Istället delar jag nu rum med min chef. Med tanke på att han inte är på kontoret så jätteofta så ska det nog gå bra det också... ;-)

Det här är alltså ett utmärkt tillfälle till lite städning och rensning. Alla pappershögar som låg på bordet innan flytten, ligger just nu nerpackade i en låda. Egentligen kunde man ju testa det där med att "det man inte behövt på ett år, det kan man kasta" och låta bli att packa upp... Men jag tror jag ska göra det ändå.

Jag började faktiskt ett litet organiseringsprojekt hemma i helgen också. Vi har ju dåligt med garderober och en hel del kläder ligger på hyllor, vilket har en tendens att bli rätt rörigt. Nu har jag köpt lite korgar så att det ska se mer organiserat ut. Vi får se om detta lyckas.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är skönt att organisera. Själv kan jag gå och drömma mig bort bland lådor, boxar, hyllor och liknande. Ibland köper jag något också, men jag lyckas liksom aldrig bli "klar"... *suck*