torsdag, oktober 25, 2007

Älska Kleenex!

Ja, det måste man bara göra när näsan rinner som en dåligt tätad kran. Urk. Det går inte att komma ifrån att Kleenex, "ultra soft" är de mjukaste pappersnäsdukar jag träffat på. Någon gång har jag hittat en sort som på något vis var behandlad med mjukgörande lotion (hur detta går till med papper vete katten) och de var ännu bättre.

Knappt hann jag alltså bli frisk från urinvägsinfektionen så hade jag höstförkylningen som ett brev på posten. Jag tror att sjukvården brukar prata om "sekundärinfektioner" dvs när man precis varit sjuk är immunförsvaret redan nedsatt och man är därför mer mottaglig för nästa bacill. Urk.

Sitter alltså hemma och jobbar nu på eftermiddagen för att förhoppningsvis hålla mig på benen även imorgon då vi har styrgruppsmöte i "paraplyprojektet" på jobbet.

Dessutom ska jag vara tävlingsledare på BKs månadstävling ikväll. Urk en gång till.

Hundarna blev i alla fall förvånade när jag kom hem. Lyckades smyga mig fram till hundgården - där låg de och sov i höstsolen, så söta så!! Tyvärr hade jag inte ens mobilen i fickan så jag kunde inte föreviga detta. Men det är skönt att få bekräftat att de KAN koppla av därute.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen i klubben! Förkylningsklubben alltså. Jag och min förkylning firade treveckorsjubileum i förrgår och utan Kleenex balsam-näsdukar överlever man INTE! Här säljs de på ICA. Grön/blå paket.

Unknown sa...

Om din egen butik inte följer Lottas ICAs exempel och tar hem sådana ska jag köpa upp ett lager nästa gång jag är på Boots eller Superdrug...!

Annars är ju babywipes bra till det mesta - inklusive tvätt av gympadojor, lysknappar, toasitsar och (enligt en ex-kollega) TVn! Borde ju funka på snoriga näsor också?

Anonym sa...

Krya på dig!!!