tisdag, oktober 09, 2007

Hutter!

Idag var det dags. Första "ordentliga" frostnatten = skrapa rutorna... Vi har haft lite "frosttendenser" tidigare men då har det nog varit bara precis nere under nollan och vänt. Idag var det alltså rejält kallt. Vilken tur att jag köpte nya handskar häromveckan!

Sen var tåget försenat också - nu står det ju inte textat i pannan på mig var jag jobbar men en del av medresenärerna har ju snappat upp detta ändå. Såna här dagar håller man sig vääldigt... undangömd. OK, det var ingen jätteförsening men i slutänden blev det 10 minuter och det räcker ju för att vissa ska missa sina anslutningar.

Det var ju bra kallt redan igår kväll på kursen, det är nog dags att inse att det är HÖST nu och plocka fram kängor och vinterjacka - åtminstone när det är kurskvällar och man står mycket ute. Det är ju lite skillnad när man tränar egen hund och är aktiv hela tiden - vilket inte är lika lång tid som en kurs när man står ute i 1-1½ timme kanske.

Min bil började redan i helgen påpeka att den vill ha påfyllning av kylarvätska. Dagens fantastiska teknik som varnar för "det mesta"!! Nivån ligger precis på "min"-strecket men lika bra att fylla på lite. Hur var det nu man lärde sig på fysiklektionerna - minskar vätska i omfång (ni fattar vad jag menar) när den blir kall? För detta verkar inträffa just efter de här kalla nätterna... Jaja, jag SKA fylla på lite. Ikväll. Innan jag ska hålla kvällens kurs.

Inga kommentarer: