fredag, oktober 12, 2007

Ibland är det rätt skönt...

... med hundar som "larmar" när det knackar på dörren. Vi har ju inte ens någon ringklocka. Igår när jag satt hemma och jobbade hörde jag hur det knackade på dörren. Hundarna gick naturligtvis igång för fullt. Lyckades lugna dem så pass att jag kunde öppna dörren och titta ut. Kan säga att den knackande uppenbarligen fått bra fart! Det var en sån där snubbe som ville sälja bilder/konstverk (har haft besök av några såna förut och de kommer INTE innanför dörren här!) och han hade lyckats kasta sig ner från trappan och ut genom grinden och stod utanför staketet när jag kom ut på trappen. OK, nu brukar ju de där människorna oftast inte prata särskilt bra svenska men vi har rätt många skyltar om att här finns hundar...

Såna gånger är det faktiskt rätt skönt att även en spaniel och en wachtel LÅTER mycket!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med! Jag och min förra hund lyckades med gemensamma krafter skrämma Jehovas på flykten för ca 10 år sedan och sen dess har de INTE varit här. Vi blev nog svartlistade... :-)

Unknown sa...

Jag har också blivit av med Jehovas på det sättet - kanon! :)
Fast svärisarna funkade det inte för, det kom ett hundälskande par till dem efter ett tag och brydde sig inte alls om ett par högljudda salukis... (jättefarliga vakthundar, hee hee)
Ritade bilder på katter på brevlådan är också effektivt (modell streckgubbe) - fick höra att minst en brevbärare gått omvägar runt min dörr i tron att det bodde nån sorts sabeltandade jaktråttor därinne...?!