fredag, januari 30, 2009

Hållna tummar och utmaning

Jahapp, då kör jag tvättmaskin igen och håller tummarna för att det var ett tillfälligt fel häromdagen. För att bli av med vattnet i maskinen (hur många liter vatten innehåller en normalstor tvättmaskin?!) så fick jag tömma den via luddfiltret. Detta filter visade sig vara något igensatt. Observera att JAG tömde maskinen... När jag var klar, kom VVS-montören och tittade och sa "var det väldigt igensatt? Tja, då kan det ha varit därför den inte ville centrifugera". Så nu chansar jag och kör en maskin och ser vad som händer. Om det fortfarande är centrifug-strejk så blir det till att packa kassar och ta med till svärföräldrarna...

Det ramlade in en utmaning från Lotta, och eftersom jag tydligen är lite dålig på att ge respons på såna så tar jag tag i det bums.

Reglerna är som följer:

- Gå in i mappen mina bilder. (evt Bilder för de med OS X eller din egen personliga bildmapp)

- Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.

- Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

- Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.

- Länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade.

Precis som Lotta fick jag lite beslutsångest eftersom jag har flera bildmappar (mina och delade). Problemet löste sig dock snabbt då det i "Mina" bilder inte fanns någon sjätte bild i den sjätte mappen!

Den bild det blev i Delade, är från när vi (ehrm, äras den som äras bör kanske; läs alltså B) gjorde om dammen i trädgården för... några år sedan.
Eller rättare sagt, den här bilden är "före" ombyggnationen av sagda damm.



















Och så var det det där med att låta utmaningen gå vidare... Här väljer jag dock den fega utvägen och säger - ni som känner för det, häng på!

Igår var det torsdag och vi var på klubben. Eftersom Hampus fortfarande äter antibiotika så blev det ganska sparsamt med träning för honom, lite fritt följ (när han går så som han gjorde igår, vill jag nästan prova att tävla igen... men det är ju fler moment som ingår...) och slalom. Högerslalom... Höll nästan på att bli riktigt förbaskad på B som var tvungen att komma och "störa". Jag väntade snällt medan han körde Otto (det var då jag grejade med mitt fria följ) men när jag ska köra Hampe så ska han komma och... ja, just störa. Intressant är att min hund reagerar starkt på denna irritation hos matte. Det är alltså inte ens Hampe jag är irriterad på men ändå börjar han bete sig som att det var det, blir osäker på vad jag vill att han ska göra m.m.

Vi hade även tävlingsmöte och gick igenom alla bruks-, lydnads-, agility- och rallylydnadstävlingar för 2009. Det blir nog bra... Jag tänkte försöka jobba lite för att hitta fler möjliga tävlingssekreterar-kandidater så om det är någon klubbkamrat som hittat hit och vill veta vad det handlar om - välkommen att fråga! Jag är av den starka åsikten att man ska sitta med ett par ggr och se vad det handlar om innan man bestämmer sig för att gå kurs - eller inte göra det.

1 kommentar: