måndag, januari 05, 2009

Tillbaka på jobbet

Idag var det dags att masa sig iväg till jobbet igen. Vi har inga lediga klämdagar eller "halvdagar" på min arbetsplats - vill man ha sånt, så får man ta ut flex. Vilket jag i o f s har gjort nu men det är en annan historia.

Natten som gick var den kallaste den här vintern enligt rapporterna på radion, vår termometer visade imorse 10,5 minus...

Första dagen efter en tids ledighet är ju alltid lätt förvirrad, så också idag. Även fast mycket går på halvfart så här under helgerna så dyker det ändå alltid upp saker, är det inte märkligt så säg? Lite efter lunch packade jag ihop och stack hem som sagt, hundarna fick vara inne idag - de har ju inte varit i hundgården alls den senaste tiden och att då skicka ut dem när det är 10 minus kändes lite väl hårt. OK, de kunde ju fått ha täcken på sig, men... jag hade ju därmed också en bra ursäkt för att flexa ut!!

Väl hemma har jag nu gått "den vanliga rundan", något förlängd, i ett härligt vinterväder - strålande sol och 7 minus. Ottos mage ser ut att vara på bättringsvägen men jag tänker inte ropa hej ännu, vi har sett bakslag tidigare under den gångna veckan.

Inga kommentarer: