tisdag, januari 06, 2009

Proppmätt!

Som vanligt efter en middag hos svärföräldrarna står magen i... 7 hörn, typ! Man behöver i alla fall inte gå hungrig därifrån, det är ett som är säkert.

Universitetets server kom igång lagom när jag skulle ge mig iväg till agilityträningen. Ska bli intressant att se om jag får någon respons på den kommentar jag lämnat i "kursrummet" om att det står olika inlämningsdatum på olika ställen när det gäller tillämpningsuppgifterna!

Tog ett tag med verksamhetsberättelsen istället och kom en bit på vägen. Imorgon borde jag kunna bli klar med den, om det inte kommer en massa övertidsarbete i vägen. Men det ska vi väl verkligen inte hoppas.

Agilityträningsgruppen var idag så nära "full styrka" vi någonsin varit. Alla som varit med någon gång tidigare, utom en enda, dök upp idag! T hade plockat med sig ett par förslag på banor/övningar och vi valde raskt den ena av dessa, som bl.a. innehöll ett staket med hela 4 hinder. Lite "överkurs" för dem som kommer direkt från nybörjarkursen kan tyckas men de redde ut det riktigt bra! För egen del så måste jag säga att Hampus nu verkligen börjar... få upp farten. Verkar lite som att jag börjat hitta "nycklarna" - att se till att han har fullt fokus på mig vid start, inte försöka starta för att JAG tycker det är dags utan se till att ha hunden med mig t.ex... Och sen svarar han bra när jag rör mig "mycket" och på "lagomt" avstånd - inte för nära och inte för långt ifrån, verkar det som. Tänk att det ska vara så svårt... Vid ett tillfälle lyckades jag verkligen visa upp det här med vikten av att inte röra sig för tidigt - tyckte själv att jag bara "tänkte" förflytta mig vilket gjorde att jag drog H vid sidan av ett hinder! Hmmm... Det är mycket att hålla reda på!

Inga kommentarer: