tisdag, februari 09, 2010

Full fart!

Japp, så länge Lazer är vaken är det full fart här hemma och svårt att hinna göra så mycket annat än att hålla koll på honom!

På kalaset i lördags var det inte bara födelsedagsbarnet som fick presenter utan även Lazer förärades lite gåvor från “farmor” och “faster”. Frågan är om han inte, som de flesta barn, uppskattade presentpappret mest? :-)

IMG_1070

 IMG_1071 IMG_1072 IMG_1073

Ut ur paketet från farmor kom en tjusig filt, och husse fick finna sig i att fastna på bild den här gången…

IMG_1067

Presenten från faster var en leksak modell “Pumbaa” i Lejonkungen. Eftersom den till varje pris skulle in under soffbordet var det inte lätt att fånga leken på bild…

När vi ändå var och köpte födelsedagsblomma passade vi på att köpa en bukett tulpaner, och nog är det skillnad på det man köper i blomsteraffären och det som finns på Ica… Nu var det här ju dessutom en lite extra fin sort, men nog står de sig bättre också!

IMG_1083 IMG_1077

Igår kväll hade vi lite “organiserat umgänge” för Otto och Lazer dvs Lazer fick vara i soffan hos mig medan Otto fick röra sig fritt i rummet, han var t.o.m uppe i soffan och kollade in den lille utan problem. Kanske kanske att det kommer att lösa sig när han förstår att den där lilla svarta saken ska bo här och hör till vår flock. Vi håller tummarna. Det är ju lite bökigt att hålla på och sätta för grindar och grejor hela tiden, allt är ju mycket enklare om hundarna kan umgås. Vi känner folk som har det så, med hundar som inte fungerar ihop utan där man hela tiden måste hålla koll och stänga dörrar och grindar. Inte så kul.

Jo och så har jag varit ute och smygfotat grannens mega-istapp. Säkert runt metern! Svårt att se då grannhuset har en blekblå färg som inte ger någon som helst kontrast mot isen.

IMG_1063

1 kommentar:

Lotta sa...

Papparazzi-Bibbi! Jag fotar minsann mina egna istappar jag. ;-)

Hoppas den positiva trenden med Otto och lillebror håller i sig.