tisdag, februari 02, 2010

Vintervalp

Ja, helt klart är det mysigare att ha valp på sommaren, då det är lättare att vara ute - både med tanke på mig själv och valpen!! Nu har det ju blivit lite mildare de senaste dagarna som sagt, men det är ju inte precis så att man sätter sig ute i en snödriva och leker med valpen på det sätt som man kan sätta sig ute på sommaren. Men men, det blir nog bra det här.

Lazer är en pigg och glad krabat, tack till uppfödare Mette som sett till att han redan kan sitt namn!! Kallar jag på honom utomhus så kommer han bums och sätter sig vid mina fötter. Jag förstår precis vad mamma Englas matte Kicki menade med att "rätt vad det är så är man av med hunden - då är hon bakom mina fötter" för även det beteendet uppvisar han redan. Nu ska jag "bara" försöka förvalta detta också.

Idag är det utlovat snöstorm framåt eftermiddagen igen, så jag tänkte jag ska försöka bylta på mig lite och gå ut och leka i snön med Lazer och Hampus ordentligt om en stund. Just nu sover den lille dock så jag ska passa på och hoppa in i duschen... Eftersom det är kvällspass med BK (hönor att samla) så är husse bara hem och vänder på kvällarna igår och idag, då gäller det verkligen att passa på när valpen sover! Funderade faktiskt lite på hur jag fick ihop allt när Hampus var liten, jag var ju singel då och utan trädgård att släppa ut de vuxna hundarna i. Sen kom jag på att jag nog gjorde så att jag gick med en vuxen hund i taget och så fick den andra "passa valpen". Några långa promenader blev det i alla fall inte den sommaren...

Inga kommentarer: