onsdag, februari 03, 2010

Snö, snö, snö...

Enligt dagens lokala tidning så ska vi få dras med det här vädret länge till, i klass med vintern 2006 då vi hade snö ända till slutet av mars (men det verkar många ha glömt?)... Även om jag normalt sett inte har något emot snö och vinter så börjar det bli lite mycket nu. I synnerhet med en liten valp i huset, som formligen druknar i snödrivorna. Lazer har nu kommit på att han med hjälp av snödrivan bredvid yttertrappen kan ta sig upp till ytterdörren. Tydlig signal - nu vill jag gå in!!

Normalt sett brukar DMI (som även hänvisas till i artikeln) vara en tvärsäker källa när det gäller väderläget i Skåne, just nu är jag dock lite skeptisk då det enligt radarbilden knappt ska vara någon nederbörd alls här just nu men snön faller ganska tät därute vill jag nog påstå!

3 kommentarer:

Lotta sa...

Minns vintern 2006. Mycket tydligt. Liten valp etc...

Lotta sa...

...och de kan faktiskt bli ganska välartade ändå. Karlsson fick inte gräs under tassarna förrän i april, ungefär när han fyllde fyra månader.

Bibbi sa...

Jo Karlsson har ju uppenbarligen blivit välartad och det ska nog Lazer kunna bli också, får jag verkligen hoppas. Om nu bara storebror kunde acceptera honom också...