fredag, februari 05, 2010

Ge mig trådlös el, snälla!!!

I alla inredningsprogram på TV så slänger man ut allt vad "vanliga" nätverk heter och ersätter med trådlöst. OK, jag har inte riktigt kommit dit ens när det gäller datortillbehören - skrivare, mus och extern hårddisk kräver fortfarande kabel och USB-port. Med en valp i huset har jag dock insett att det finns ett område där jag/vi verkligen skulle behöva bli trådlösa. El!! Alltså, dessa j-a kablar... Hittills har Lazer tack o lov inte visat allt för stort intresse för några elektriska installationer, bara att hoppas att det håller i sig. En kompis frågade veckan innan vi skulle hämta honom om hemmet var "valpsäkrat". Problemet är ju bara att i ett så här gammalt hus så går ju alla ledningar utanpå väggarna. Så det handlar mer om att se till att inte lämna odågan obevakad... Alltså: Trådlös el hade varit lysande. Skicka den rakt in i datorn, tvn, lamporna... Tack!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Sladdeländen ja. Inte bara för tugglad valps skull - de ska ju hänga ivägen för dammsugaren också, samla dammråttor, och trassla i allmänhet.

Men om du smetar typ tigerbalsam eller nåt på dem, då vill han kanske inte knapra...?

Bibbi sa...

Ja precis, det är ju allt det där andra också.

Faktiskt är Lazer snäll på den punkten och visar inget större intresse - peppar peppar - för sladdarna, så jag behöver nog inte preparera dem. Hoppas jag.