lördag, januari 05, 2008

Blixthalka

Japp, det är precis vad som har slagit till med full kraft i Skåne nu. Underkylt regn är ingen "hit" precis.

Och regnet började precis lagom på eftermiddagen när jag hade snörat på mig löparskorna för första gången på ca 4 månader. Det har ju varit skador och sjukdomar som har avlöst varandra... Planerna på att springa Göteborgsvarvet i maj är så gott som skrinlagda. Jag har dock lovat H att följa med som hejjaklack.

På förmiddagen var det en skogspromenad som gällde. Hampe verkade lite smått chockad på eftermiddagen när vi kom in från joggingrundan (den blev inte så lång, kan jag säga). När jag efter duschningen drog på mig skor och jacka för att köra iväg och handla lite, var han inte det minsta intresserad av att följa med!

Jag tog ett litet svep bland butikerna, är på jakt efter ett par lite "snyggare" men ändå lite varma, kängor. Såna man kan ha att åka till jobbet i... Jodå, jag har nog hittat dem. Men just nu känns 499 kr dyrt i just detta sammanhang. Extra retligt är det då jag har en rabattkupong på 100 kr - om jag köper skor hos just den butiken för minst 500 kr. Hallå - EN sketen krona...

Imorgon bär det av till Göteborg, där jag ska döma freestyle på MyDog.

1 kommentar:

Anonym sa...

Fel dag hörrudu! Och fel väder... Hoppas resan gick bra iaf, och att du dömde rätt och väl och att alla var nöjda och glada. :-)