måndag, januari 21, 2008

Löpbacillen?!

Min kompis H (även känd som mialena) hävdar att hon är "stolt innehavare av löpbacillen". Frågan är nog om jag också är drabbad nu. Löpträning har ju aldrig varit min favoritträningsform men i somras började jag ju tycka att det var kul. Och det har varit en oerhört frustrerande höst när jag inte har kunnat springa!!!
Nåväl - igår tog jag båda hundarna med mig ut på en liten runda. Helt okomplicerat är det inte att springa med 2 hundar, trots att jag (vi) har ett midjebälte... Otto tycker nämligen att det här är kul och ligger på rätt bra framför mig. Hampus däremot har jag i bästa fall jämsides, i värsta fall bakom. Jogging är TRÅKIGT signalerar hela hans varelse!

Idag blev det ett varv med bara Otto. 2 dagar i följd har jag alltså sprungit?! Så mycket har jag inte tränat sen... I maj när vi var i England med jobbet och vi var ett par stycken som var ute och motionerade på morgnarna före frukost. Detta ska dock inte bli någon vana utan det var mest för att försöka komma "i fas". Tanken är att springa måndag-onsdag-lördag. Så kan tisdag-torsdag vikas till hundverksamhet i veckorna... Fredagar kan gott vara vilodag och så hinner man med lite smått o gott på helgerna.

Idag har jag "fått" en ny dator på jobbet. Sånt är ju alltid förenat med en del pyssel så min 3-punkts "att göra"-lista för dagen gick i stöpet. Hm. Inte bra. Och morgondagen är redan intecknad. Pust...

6 kommentarer:

Unknown sa...

Ja jag vet inte vad det är med det här evinnerliga skenandet runt gator och skogar, men jag har ju inte tröttnat ännu så bacillen måste sitta fast ordentligt! :)

Det är iallafall himla skönt att du fungerar igen och kan springa ordentligt, det är inte skoj när kroppen säger ifrån! Tar vi tjejmilen på under halva våra mödrars tider tro?

Anonym sa...

Haha, när jag såg rubriken tänkte jag; men ... hon har ju bara hanhundar, dom löper ju inte?!

Är man skadad eller...?

Bibbi sa...

Ja Lotta, man är skadad. Jag tror jag har nämnt detta tidigare?: När det för något år sedan började en ny person på mitt jobb och vederbörande i sin presentation sa att h*n var aktiv inom Lunds BK så tog det faktiskt några sekunder innan jag fattade att det handlade om fotboll och BollKlubb.

mialena: Det är endorfinerna, konstaterar jag... Och det kan ju vara ett mål...

Unknown sa...

Japp, endorfinknarkare, helt klart... ;)

Apropå skador - jag jobbade ju (innan jul) på SBK i Norrköping, vad är det måntro? Haha.

Bibbi sa...

Jag VET ju att det var... StadsByggnadsKontoret mialena jobbade på... eller hur?

Unknown sa...

Japp :) Men det skulle ju kunna vara en helt ennan typ av organisation...