torsdag, januari 24, 2008

Reflexer del 3

Som av en händelse fick vi idag på jobbet en gåva av arbetsgivaren. En reflexväst!! Hmm... nästan så man börjar tro på ödet?!

Ikväll har jag varit själv på BK med båda hundarna.

Vi började med en platsliggning i grupp, Hampus låg bredvid klubbens "problembarn" och när matte till hunden började prassla med en gottepåse blev det nästan för mycket för Hampe-stampe. Men han låg kvar.

Sen hämtade jag Otto - var tidigt på plats så jag tänkte att det var lika bra att träna med honom när det var lite folk på plan. Körde lite linförighet, ett par lägganden och så lite enkla agilityövningar. Raksträckor mest, låga hopphinder, däcket, tunnel. Provade även slalom och hej vad det går! Han är duktig den lille (hm, han är ju inte så liten egentligen längre?!). Husse har gjort grundträningen väl! Avslutade med ytterligare linförighet och en platsliggning ensam i kopplets längd.

Hampus fick köra fritt följ - idag var positionen riktigt bra på raksträckorna! Satsade sedan på rutan, återigen på ett nytt ställe. Jajamensan! Lite tvekan ut - låg något löv på vägen som väl påminde om target?? Inkallning med ställande - hrm?! Han "rann igenom" 2 ggr?! La på ett rejält dubbelkommando med handen och då mindes han plötsligt vad övningen går ut på. Passade på att köra lite enkla agilityövningar även med honom. Har ju inga som helst ambitioner på tävlingsresultat i den grenen men det är kul att växla med något annat än bara lydnad. Får dock ta mig i kragen för att även köra övningar med högerhandling. Hrm.

Sen blev det lite fika och nu ska jag se sista delen av andra halvleken i handbollen på TV. Mors!

Inga kommentarer: