fredag, juni 06, 2008

Den blomstertid










Var ute i trädgården nu på morgonsidan och plåtade lite. Pioner och rosor är på väg att slå ut... Dahlior och lite annat som planterades/såddes för... 3 veckor sedan, hjälp vad tiden går, är på väg upp.
Jag har nog nämnt det förut men det har sina sidor att leva ihop med en jägare - och jourhavande VVS-are... Igår kväll stack B till skogs med Otto för att vakta på vildsvin. Kvart i ett hade mobilen ringt. Då var det en rejäl läcka i en fastighet i stan. "Bara" att kasta sig hem och byta kläder alltså. Jag har ett vagt minne av att han var hemma och sa "Jag måste sticka och jobba" - däremot har jag, som normalt sett är mycket lättväckt, inte en susning om när han kom hem. Helt plöstligt låg han bara där i sängen när jag vaknade till framåt morgonsidan. Så - idag har vi haft sovmorgon. Till och med hundarna var snälla till halvnio-tiden när jag gick upp. B fick sova lite till och konstigt nog accepterade även Otto att husse inte åt frukost med oss. Han brukar annars vara en extremt effektiv väckarklocka.
I stan hade det varit rätt stökigt - det var ju skolavslutning igår...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men jösses... 08.30? Att du inte skäms... ;-) Här gick revejlen (läs: Iza) 06.45 och det var nog tur det med tanke på dagens alla måleriarbeten.

Bibbi sa...

Det blev sovmorgon även på söndagen... Vi är ju lika på den punkten i alla fall - stiga upp 08.30 det är sent det ;-)